Αγαπητοί Γονείς,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο νέος πρωτότυπος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός Μαθηματικών ικανοτήτων « Πυθαγόρας» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη χρόνια στις 3 Απριλίου 2021. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στον χώρο που επιλέγει ο ίδιος ο μαθητής/τρια ( στην οικία του/της ή όπου άλλου επιλέξει).

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές από την Β´ τάξη του Δημοτικού έως και την Γ´ Γυμνασίου.

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η συνδρομή των μαθητών στο περιοδικό «Πυθαγόρας»
Η εγγραφή γίνεται στη γραμματεία του σχολείου μας με την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής από τον γονέα/κηδεμόνα και την εξόφληση της συνδρομής στο περιοδικό , με το ποσό των 10€.

Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του περσινού διαγωνισμού, θα αποτελέσει εξεταστικό κέντρο και αυτή την χρονιά (συγκέντρωση αιτήσεων και συνδρομών).


Πέρυσι με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών, οι εκπαιδευτικοί του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ προσέφεραν μαθήματα γνωριμίας και προσομοίωσης με τον διαγωνισμό.

Αφού σας ευχαριστήσουμε θερμά για την περσινή συμμετοχή σας τόσο στα μαθήματα προετοιμασία αλλά και στον διαγωνισμό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα προετοιμασίας. Τηρώντας όμως τα μέτρα που επιτάσσει η πολιτεία για την προστασία και ασφάλεια όλων μας, τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά σε καθορισμένες ώρες και συνδέσμους που θα γνωστοποιηθούν στους συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους.

Χρήσιμες πληροφορίες θα βρείτε στα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ 2021
ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΠΥΘΑΓΟΡΑ 2021

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 27510-62720-1
Μail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Θερμά συγχαρητήρια , σ´ όλους τους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων.

Αγαπητοί μας μαθητές, η εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπάιδευση είναι αποτέλεσμα προσπάθειας ετών και αποτελεί την ηθική επιβεβαίωση του αγώνα σας. Σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, που θα συνοδεύει κάθε βήμα της ζωής σας, εφοδιάζοντάς σας με τις απαραίτητες γνώσεις κι εμπειρίες, έτσι ώστε να χτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και της χώρας μας.

Επίσης, συγχαίρουμε θερμά στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Νέου Σχολείου που με αγάπη και επιμονή στάθηκαν και στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, στηρίζοντας με θυσίες τους στόχους και τα όνειρά τους.

Παιδιά μας, σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να στοχεύετε ψηλά με όρεξη και με πείσμα.

Γιατί, εσείς θα αλλάξετε τον κόσμο μας.

Καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη σε όλους.

13papachr

Επίσκεψη του Γυμνασίου του Νέου Σχολείου στην ατομική έκθεση του Δημήτρη Παπαχρήστου (καθηγητής του σχολείου μας) "Πρόβλεψη μιας επερχόμενης κουλτούρας" στο Πολεμικό Μουσείο του Ναυπλίου.

13papachr

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
η εγγραφή ενός νέου μαθητή στo ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ αποτελεί σημαντικό γεγονός και η διαδικασία που ακολουθείται χαρακτηρίζεται ως παιδαγωγικά άρτια.

billhristakos 7

Αιδεσιμολογιώτατε
Κύριε εκπρόσωπε του συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων
Αγαπητοί γονείς
Αγαπητοί συνάδελφοι
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,

Facebook - Νέο Σχολείο

Επικοινωνία

Νέο Σχολείο
Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας

Δαλαμανάρα, Αργολίδας, 21 200

Τηλ: +30 27510 62720

Fax: +30 27510 62721

Φόρμα επικοινωνίας

Email: info@new-school.gr

Facebook: neosxoleio