Το Νέο Σχολείο προσφέρει 4 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ κατόπιν γραπτών εξετάσεων με κατά κανόνα ερωτήσεις κλειστού τύπου.
Συγκεκριμένα:
- Δύο για την A’ Γυμνασίου, η πρώτη με έκπτωση 100% και η δεύτερη 50% επί των διδάκτρων για τους 2 συμμετέχοντες που θα πετύχουν τις καλύτερες επιδόσεις στις γραπτές εξετάσεις.
- Δύο για την Α’ Λυκείου, η πρώτη με έκπτωση 100% και η δεύτερη 50% επί των διδάκτρων για τους 2 συμμετέχοντες που θα πετύχουν τις καλύτερες επιδόσεις στις γραπτές εξετάσεις.

Όροι, προϋποθέσεις και πληροφορίες.
Όλες οι υποτροφίες ισχύουν μέχρι την αποφοίτηση των μαθητών από την αντίστοιχη βαθμίδα, εφόσον διατηρούν άριστη επίδοση και διαγωγή κοσμιοτάτη.
** Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα έχουν μαθητές-μαθήτριες που φοιτούν φέτος στη ΣΤ’ Δημοτικού και Γ’ Γυμνασίου, δημόσιων και ιδιωτικών Σχολείων. Εξαιρούνται τα παιδιά των οποίων οι γονείς ανήκουν στο προσωπικό του σχολείου μας.
** Εξεταζόμενα Μαθήματα - Ποσοστά Συμμετοχής:
- ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: Νεοελληνική Γλώσσα (60%), Μαθηματικά (40%).
- Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: Νεοελληνική Γλώσσα (30%), Μαθηματικά (30%), Αρχαία Ελληνική Γλώσσσα (20%), Φυσική-Χημεία (20%)

Αντικείμενο εξέτασης αποτελεί η διδασκόμενη ύλη της τάξης που φοιτούν, καθώς και η προαπαιτούμενη των προηγούμενων τάξεων.
**Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη χορήγηση της υποτροφίας είναι η ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΗ ΔΙΑΓΩΓΗ και η ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗ (75% και άνω) στις γραπτές εξετάσεις στις 22 Μαΐου 2024.
** Οι μαθητές-γονείς μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους  μέχρι 22 Μαΐου 2024.
Πληροφορίες - Αιτήσεις: Γραμματεία Νέου Σχολείου (Δαλαμανάρα Αργολίδας).

 

Ύλη Υποτροφιών για Α΄ Γυμνασίου

Μαθηματικά : από τη ΣΤ΄ τάξη
Όλη η διδακτέα ύλη των προηγουμένων τάξεων του Δημοτικού και από τη ΣΤ τάξη τις παρακάτω θεματικές ενότητες: 1, 2, 3, 4, 5 (όπως ορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας) και από τη θεματική ενότητα 6 ΜΟΝΟ τις υποενότητες 61 και 63.

Νεοελληνική γλώσσα: η διδακτέα ύλη ΟΛΩΝ των τάξεων του Δημοτικού (όπως ορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας).

 

Ύλη Υποτροφιών για Α΄ Λυκείου

Μαθηματικά : από τη Γ΄ Γυμνασίου

ΑΛΓΕΒΡΑ: Όλη η Διδακτέα ύλη της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου (όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας) και από τη Γ΄ Γυμνασίου Κεφάλαια 1,2, 3 (όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας).

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ: Όλη η Διδακτέα ύλη της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου (όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας) και από τη Γ΄ Γυμνασίου κεφάλαιο 1ο (όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας).

Αρχαία Ελληνικά : Όλη η διδακτέα ύλη της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου και από τη Γ΄ Γυμνασίου μέχρι και την ενότητα 8 (όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας).

Νεοελληνική γλώσσα: Όλη η διδακτέα ύλη της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου και από τη Γ΄ Γυμνασίου μέχρι και την ενότητα 7 (όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας).

Φυσική : Όλη η διδακτέα ύλη της Α΄, Β΄ Γυμνασίου και από την Γ΄ Γυμνασίου μέχρι και την ενότητα 3.6 (όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας).

Χημεία : Όλη η διδακτέα ύλη της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου και από τη Γ΄ Γυμνασίου μέχρι και την ενότητα 3.6 (όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας).

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στο διαγωνισμό Υποτροφιών 2024


Νέο Σχολείο
Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας

Δαλαμανάρα, Αργολίδας, 21 200Ωράριο Λειτουργίας Γραμματείας του Νέου Σχολείου
Δευτέρα - Παρασκευή: 08:15-14:30


Τηλ: +30 27510 62720

Fax: +30 27510 62721

Email: info@new-school.gr

Facebook: neosxoleio

 

Facebook - Νέο Σχολείο

Επικοινωνία

Νέο Σχολείο
Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας

Δαλαμανάρα, Αργολίδας, 21 200

Τηλ: +30 27510 62720

Fax: +30 27510 62721

Φόρμα επικοινωνίας

Email: info@new-school.gr

Facebook: neosxoleio