5ος Διαγωνισμός Μαθηματικών «Πυθαγόρας»

Αγαπητοί γονείς/ κηδεμόνες,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο νέος πρωτότυπος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός Μαθηματικών ικανοτήτων « Πυθαγόρας» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρόνια στις 11 Μαρτίου 2023. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στον χώρο που επιλέγει ο ίδιος ο μαθητής/τρια ( στην οικία του/της ή όπου άλλου επιλέξει).

 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές από την Β´ τάξη του Δημοτικού έως και την Γ´ Γυμνασίου.
Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η συνδρομή των μαθητών στο περιοδικό «Πυθαγόρας».
Η εγγραφή γίνεται στη γραμματεία του σχολείου μας με την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής από τον γονέα/κηδεμόνα και την εξόφληση της συνδρομής στο περιοδικό , με το ποσό των 10€.

Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή των προηγούμενων διαγωνισμών, θα αποτελέσει εξεταστικό κέντρο και αυτή την χρονιά (συγκέντρωση αιτήσεων και συνδρομών).

Πέρυσι με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών, οι εκπαιδευτικοί του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ προσέφεραν μαθήματα γνωριμίας και προσομοίωσης με τον διαγωνισμό.

Αφού σας ευχαριστήσουμε θερμά για την περσινή συμμετοχή σας τόσο στα μαθήματα προετοιμασία αλλά και στον διαγωνισμό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα προετοιμασίας.

Φέτος τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του σχολείου μας το Σάββατο 4 Μαρτίου. Για τις ώρες των μαθημάτων ανά τάξη θα ενημερωθείτε εγκαίρως μετά τα μέσα Φεβρουαρίου.

Αίτηση Συμμετοχής

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό θα βρείτε:

Στην Γραμματεία του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ στο τηλέφωνο 27510-62720-1

 

Συντονιστές

Κυριακόπουλος  Τρύφωνας       6947428347

Κορκοφίγκα Ξένια                     6977408904

Facebook - Νέο Σχολείο

Επικοινωνία

Νέο Σχολείο
Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας

Δαλαμανάρα, Αργολίδας, 21 200

Τηλ: +30 27510 62720

Fax: +30 27510 62721

Φόρμα επικοινωνίας

Email: info@new-school.gr

Facebook: neosxoleio