Το Nέο Σχολείο επιλέχθηκε ως ένα από τα δέκα σχολεία στον 8ο μαραθώνιο ανάγνωσης, κερδίζοντας τίτλους βιβλίων για τη βιβλιοθήκη του!

marathonios1

Συγκεκριμένα οι εκδόσεις Μεταίχμιο αναφέρουν:
«Ο 8ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης «Η βιβλιοθήκη της Άλκης Ζέη» έφτασε αισίως στο τέλος του.

 

Ευχαριστούμε όλους τους μαραθωνοδρόμους που συμμετείχαν (περισσότεροι από 16.500 μαθητές από 350 περίπου σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού), και αυτούς που έκοψαν το νήμα αλλά και όλους όσοι «έτρεξαν» με τα βιβλία του φετινού Μαραθωνίου. Είμαστε σίγουροι πως το ταξίδι τους ήταν συναρπαστικό και θα τους μείνει αξέχαστο. Τους ευχαριστούμε επίσης για τα σχόλια, τις εντυπώσεις και τις απαντήσεις στις προαιρετικές δραστηριότητες που μας έστειλαν. Είναι για εμάς πολύ χρήσιμα και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς τους εκπαιδευτικούς για τη θετική ανταπόκριση που δείξατε και στον φετινό μας Μαραθώνιο. Η συμμετοχή σας αποδεικνύει ότι παρά τις δύσκολες συγκυρίες στηρίζετε και προάγετε τη φιλαναγνωσία παροτρύνοντας τα παιδιά να γνωρίσουν το καλό βιβλίο.
Τα βιβλία που έχουμε επιλέξει είναι κατάλληλα και χρήσιμα για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς (εικονογραφημένα βιβλία, βιβλία συμπεριφοράς, λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά και εφήβους, κλασικές εκδόσεις).»
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

Facebook - Νέο Σχολείο

Επικοινωνία

Νέο Σχολείο
Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας

Δαλαμανάρα, Αργολίδας, 21 200

Τηλ: +30 27510 62720

Fax: +30 27510 62721

Φόρμα επικοινωνίας

Email: info@new-school.gr

Facebook: neosxoleio