Μαθηματικός Διαγωνισμός Πυθαγόρας 2021

Αγαπητοί Γονείς,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο νέος πρωτότυπος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός Μαθηματικών ικανοτήτων « Πυθαγόρας» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη χρόνια στις 3 Απριλίου 2021. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στον χώρο που επιλέγει ο ίδιος ο μαθητής/τρια ( στην οικία του/της ή όπου άλλου επιλέξει).

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές από την Β´ τάξη του Δημοτικού έως και την Γ´ Γυμνασίου.

 

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η συνδρομή των μαθητών στο περιοδικό «Πυθαγόρας»
Η εγγραφή γίνεται στη γραμματεία του σχολείου μας με την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής από τον γονέα/κηδεμόνα και την εξόφληση της συνδρομής στο περιοδικό , με το ποσό των 10€.

Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του περσινού διαγωνισμού, θα αποτελέσει εξεταστικό κέντρο και αυτή την χρονιά (συγκέντρωση αιτήσεων και συνδρομών).


Πέρυσι με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών, οι εκπαιδευτικοί του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ προσέφεραν μαθήματα γνωριμίας και προσομοίωσης με τον διαγωνισμό.

Αφού σας ευχαριστήσουμε θερμά για την περσινή συμμετοχή σας τόσο στα μαθήματα προετοιμασία αλλά και στον διαγωνισμό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα προετοιμασίας. Τηρώντας όμως τα μέτρα που επιτάσσει η πολιτεία για την προστασία και ασφάλεια όλων μας, τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά σε καθορισμένες ώρες και συνδέσμους που θα γνωστοποιηθούν στους συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους.

Χρήσιμες πληροφορίες θα βρείτε στα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ 2021
ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΠΥΘΑΓΟΡΑ 2021

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 27510-62720-1
Μail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook - Νέο Σχολείο

Επικοινωνία

Νέο Σχολείο
Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας

Δαλαμανάρα, Αργολίδας, 21 200

Τηλ: +30 27510 62720

Fax: +30 27510 62721

Φόρμα επικοινωνίας

Email: info@new-school.gr

Facebook: neosxoleio