Αγιασμός - Έναρξη σχολικού έτους 2021-22

Ομιλία του Διευθυντή Λυκείου του Νέου Σχολείου κ. Δημητρίου Γραμματικού.

Σεβασμιότατε,
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Αγαπητοί γονείς
Αγαπητοί προσκεκλημένοι
Αγαπητοί Μαθητές και Μαθήτριες
Σας καλωσορίζω όλους στο Νέο Σχολείο. Στο ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ!

Σήμερα αρχίζει μια ακόμα σχολική χρονιά! Μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, με έναν μοναδικό στόχο για έργο και αληθινή πρόοδο! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει τις ιδιαιτερότητες της προηγούμενης, δεδομένης της πανδημίας που επισκιάζει τις ζωές μας τα τελευταία δύο χρόνια. Όπως και να έχει, είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Το Νέο Σχολείο είναι έτοιμο, και σας διαβεβαιώ, αν χρειαστεί, εμείς οι καθηγητές σας είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία, με την ίδια επιτυχία που ομολογουμένως πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο σχολικό έτος.


Εμείς, το διδακτικό προσωπικό, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας, αρχίζουμε έναν νέο κύκλο μαθημάτων, με όρεξη για δουλειά και την επιθυμία να γεμίσουμε τις ψυχές και το μυαλό μας όχι μόνο με εμπειρίες και γνώσεις , αλλά και με στιγμές συγκίνησης, χαράς, και δημιουργικότητας. Στην προσπάθεια αυτή είμαστε όλοι μαζί, εσείς τα παιδιά, εμείς οι καθηγητές σας και οι γονείς σας. Η συνεργασία του διδακτικού προσωπικού με τους γονείς είναι δεδομένη!. Κοινή μας επιθυμία η συνεχής βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές μας, για να τους μεταλαμπαδεύσουμε γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες!


Μαζί θα κοπιάσουμε, μαζί θα μάθουμε, μαζί θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, εσείς θα πετύχετε και εμείς θα σας καμαρώνουμε.
Να καλωσορίσω τους μαθητές και τις μαθήτριες της α γυμνασίου. Σας υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά, με την αγκαλιά μας και την καρδιά μας ανοιχτή, στην εκπαιδευτική μας οικογένεια, στο δεύτερο σπίτι σας, στο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Καλωσορίζω τα παιδιά της β και γ γυμνασίου, της Α και της Β λυκείου. Παιδιά σας ευχόμαστε να ζήσετε τους περιπάτους, τις εκδρομές, τις γιορτές, τις ομάδες δραστηριοτήτων, τις ανταλλαγές με σχολεία άλλων χωρών και όλες τις εκδηλώσεις που έχετε στερηθεί και είναι αυτές που δίνουν χρώμα, ζωή και κάνουν το σχολείο ξεχωριστό.


Θα αναφερθώ ιδιαιτέρως στους μαθητές μας της Γ λυκείου που φέτος δίνουν τον αγώνα τους για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Παιδιά μου σας ευχόμαστε καλή επιτυχία. Εμείς οι καθηγητές σας θα είμαστε πάντα δίπλα σας για ότι χρειαστείτε.
Αγαπητοί συνάδελφοι. Σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη. Είστε η ραχοκοκαλιά του Νέου Σχολείου! Χάρις στο δικό σας έργο, και τη δική σας στήριξη, το Νέο Σχολείο είναι ένας καταξιωμένος εκπαιδευτικός οργανισμός.
Αγαπητοί μας γονείς. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε, να είστε σίγουροι όλοι πως τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή κι έμπειρα χέρια! Να είστε βέβαιοι πως το σχολείο θα είναι μαζί σας και δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε! Η κοινή μας αγάπη και η επιθυμία για το καλύτερο των παιδιών μας ας είναι ο φωτεινός φάρος των προσπαθειών μας!


Εύχομαι στους μαθητές μας «Καλή πρόοδο» και σε όλους μας «Καλή σχολική χρονιά»!

Facebook - Νέο Σχολείο

Επικοινωνία

Νέο Σχολείο
Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας

Δαλαμανάρα, Αργολίδας, 21 200

Τηλ: +30 27510 62720

Fax: +30 27510 62721

Φόρμα επικοινωνίας

Email: info@new-school.gr

Facebook: neosxoleio